Handelsbetingelser

Firma info

Al handel via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og Origamismykker.dk


Origami Smykker en del af Wild Moose Productions
Tinggården 5, 1th
2300 Kbh. S.

CVR: 35722815

Ordrebekræftelse
Alle ordre bekræftes automatisk pr. e-mail. 

Al kontakt foregår gennem vores e-mail:kontakt@origamismykker.dk

Fragt og levering


Fri fragt i Danmark – dog ikke til Færøerne og Grønland.

Ordrer ekspederes så hurtigt som muligt, og sendes som regel indenfor 1-2 hverdage. Du modtager en bekræftelse på afsendelsen af varen på e-mail, så snart varen er sendt. Forsendelse af varer sker som pakke/brev med DAO eller DHL. Leveringstiden er som regel 2-4 hverdage – dog oftest 1-2 hverdage – efter vi har afsendt pakken. Der tages forbehold for forsinkelser hos vores fragtleverandøren. Du modtager besked direkte fra fragtleverandøren vdr. din levering.

Firma info

Origami Smykker bærer ansvaret for forsendelsen, indtil du har modtaget varen. Dernæst overgår ansvaret til dig. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt udgåede varer.

Returnering

Der er 14 dages fuld returret i vores webshop. Fortryder du et køb, kan du derfor returnere varen. Dette skal meddeles pr. mail til os senest 14 dage efter modtagelse af varen. Omkostninger til returnering påhviler dig, og varen skal sendes retur i original emballage og evt. ekstra beskyttende emballage sammen med kopi af faktura med aflevering på vores adresse:

Origamismykker.dk
Tinggården 5, 1th
2300 kbh. S.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning i pakkeshops.

Varens stand

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi ved forkert håndtering af varen. Du kan derfor prøve varen ligesom i en fysisk butik, men du må ikke have taget varen i egentlig brug. 

Alt kontakt foregår gennem kontakt@origamismykker.dk

Reklamationsret

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven med henblik på fabrikations- og materialefejl. Reklamation gælder ikke for fejl eller mangler opstået ved forkert håndtering eller forkert vedligeholdelse af produktet. Vi tager forbehold for almindelig slid og ælde af varen.
Hvis der er fejl eller mangler opstået under forsendelsen, send os da venligst en mail med problemet, og vi vil finde den bedste løsning for dig – enten en ny vare eller pengene retur.
Vi forbeholder os ret til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelse afholdes da af os – dog kun efter forudgående skriftlig aftale.

Reklamation kan rettes til os på e-mail:  kontakt@origamismykker.dk

Klagemulighed

Såfremt du ønsker at klage over dit køb, kan du rette henvendelse til Origamismykker.dk via  kontakt@origamismykker.dk. I fald vi ikke kan finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet og Center for Klageløsning, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.forbrug.dk.